Monday, February 11, 2013

Contest Blog Comel By Nabiela Biela

Salam....Bersawang blog aku yang ni kan.... bertahun tak berusik....rumput lalang pun dah panjang tumbuh kat blog aku ni ha.... ok lah...kali ni aku nak join blogger contest by nabiela biela.... walaupun page aku ni lari tema kot...hehehe...tapi apa salahnya mencuba yer tak? ok next

Tepekan Banner... Klik Pada Banner Untuk Join Ya....

SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages
2)Buat satu entry ringkas dan tampal banner kat atas dan backlink kan kat entry ni*letak link entry kat komen bawah ni*
3) Like SINI
4) Like SINI
5) Tamat pada 10/3/2013
6) Pemenang dipilih berdasarkan blog comel+kemas+cepat loading
Hadiah
1) Tempat pertama: Bedak arab+ Celak arab
2) Tempat Kedua: Satu Set Krim kologen*Rm55*
3) Tempat Ketiga: Bedak Arab
4) Tempat Keempat: Bedak Arab
5)Tempat Kelima: Celak Arab
6) Tempat Keenam: Celak Arab
7) Saguhati: Review 3 blog
Gambaran Hadiah

Bedak Arab


Celak Arab


Satu Set Kologen

Jadi, apa tunggu lagi....jomla join beramai-ramai.... menang kalah tak penting.... saja-saja nak enjoy, sambil eratkan silaturrahim la kan..... rapat raaaaapat raaaaaapat

10 comments:

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama... ada masa singgah lah ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/contest-blog-comel.html

SAM DIA said...

singgah dari contest yang sama. salam kenal.datang follo n komen.jom ke blog saya ^^

http://samdia.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

aisyah humaira' said...

hai. niera dtg terjah :)
good luck. blog ni memang comel :)

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Ina ZaLinA said...

Dtg jenguk dari segmen yg sama. :)

http://inazalina.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Miss Kechik said...

Follow sini,dri segmen yg sama
http://misskechik881.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

manzarina said...

thnx for coming

Alia Az said...

dari contest yang sama =D .. goodluck ! hehe =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Puteri Mama said...

dr segmen yg sama..gudluck :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

mizzniya said...

Salam kenal. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya ^_^ http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

maria firdz said...

Salam kenal. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya :-)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

 
Copyright By Manzarina Designer