Wednesday, October 26, 2011

Contest Blog Paling Cute by FN

Ok..kali ni aku nak join contest yang seterusnya...hope aku dah memenuhi syarat yang diperlukan...hehehe...kalau korang nak join pun boleh...klik banner kat bawah ni kalau nak join..



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

  • Follow blog FN dan Like page blog dekat sidebar blog FN ..
  • Buat post bertajuk : Contest Blog Paling Cute by FN
  • Letak banner di atas dan link banner ke entry FM ...
  • Tag 2 orang utk join contest ni ..
  • Letak link entry anda itu dalam ruangan comment post FN ..

HADIAH PEMENANG
  • Pertama : Topup RM10 + Blog review
  • Kedua : Topup RM5 + Blog review
  • Ketiga : Header + Blog review
  • Keempat dan kelima : Blog review

MANGSA TAG AKU KALI NI
     mudah kan? ape lagi...join la

    3 comments:

    Cute Design Watermark said...

    tq sbb tag cci..insyallah..kalo x dek ape2..cci join.. ^_^

    MANZARINA said...

    ok cci....

    Mia Meymi said...

    dtang dr contest yg sme
    mia follow
    jom follow mia
    http://miameymi.blogspot.com

     
    Copyright By Manzarina Designer