Sunday, October 30, 2011

Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul

Hehehe...Gila Contest gak page aku ni...redho jer la....seterusnya aku nak suh page aku ni join contest dari cik aina dan rabiatul..korang nak join? boleh klik banner di bawah ni :-





Syarat Utama

1. Warganegara Malaysia supaya senang nak post hadiah
2. Mesti ada blog - kalau tak ada, sign up cepat
3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul - bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini
4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa - lelaki dan perempuan
5. Buat satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"
6. Dalam entry tu, tempekkan banner yg ada kat atas skali tu dan linkkan kat url contest ni
7. Tag 3 org atau lebih dan pastikan dorg tahu
8. Lepas buat entry tu, copy url entry korang then paste kat ruang comment entry contest Aina. Link mcm ni "ainamarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatic direject
9. Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011


Hadiah Utama
1.  Owl Necklace

2.  Owl Necklace

3. Owl Necklace


Mangsa TAG Saya

2 comments:

Cik Purple Pinkypuff said...

sy d tag oleh owner? wah.. baek boss.. saya akan buat ASAP! hehehe.. :)

MANZARINA said...

huhuhu

 
Copyright By Manzarina Designer