Wednesday, October 26, 2011

Contest Blogku Menawan Kalbu By Askar Pink & Amalina

Dah lama aku tak join contest ni....kalai ni aku mau mencuba...huhuhu...kebetulan baru lepas edit page baru kan...ape salahnya join contest...sambil tu dapat kenal2 ngan blogger lain..yer dok? ok first kalau nak tau penaja contest ni, sila klik banner di bawah :-



RULES :-
              - PAGE ASKAR PINK
              - PAGE AMALINA LAND

  • Just click button LIKE di atas widget follower.
  • Warganegara Malaysia.
  • Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  • Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  • Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan di blog AMALINA LAND (Jika anda dari blog AMALINA LAND) dan ASKAR PINK (Jika anda dari blog ASKAR PINK).
  • Tag sekurang-kurang 2 orang, tapi lagi ramai lagi bagus. Pastikan mereka tahu mereka di-tag :)
  • Lepas dah buat semua tu, publish entry berkenaan dan letakkan link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND. Kalau dari ASKAR PINK, letak link contest di ASKAR PINK.
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.
PRIZES :-

  • FIRST PRIZE : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM20 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)                   
  • THIRD PRIZE: RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)                                  
Kalau taknak topup, bank-in pun boleh tapi hanya BANK ISLAM
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request)
  • SPONSOR HADIAH (2 PEMENANG) : From KAK INNANIE Klik Sini Untuk Lihat Hadiah tersebut

CARA PEMILIHAN PEMENANG :-

  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
  • Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
  • Blog yang kreatf design.

MANGSA YANG DI TAG :-




11 comments:

merahitujambu said...

wah ..sy di tag..insyaAllah kerajinan sy join ya..

MANZARINA said...

ok

nurdani said...

terima kasih tag saya.hehe. jika ada kerajinan saya join jugak

MANZARINA said...

ok dani...

SpidermanHere said...

Hello and hyehye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

MANZARINA said...

tq cik Lina...huhuhu

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Yuhuuuu! Lina nak bagitahu, hadiah telah di-updated. Jangan lupa check penyertaan anda jugak. Kalau takda dalam list, inform me first, okay?:D

MANZARINA said...

thnx for info...kat mana nak tgk list tu?

SpidermanHere said...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

MANZARINA said...

tq ya for info...kacau laa lagi tak kisah..huhuhuhu

SpidermanHere said...

Yehawww! TOP 20 CONTEST BLOGKU MENAWAN http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/11/senarai-top-20-contest-blogku-menawan.html :)

 
Copyright By Manzarina Designer